Hos Unibet kan du live streame en lang række fodboldligaer foruden La Liga, Serie A, Ligue 1 og Eredivisie, som du kan få adgang til i topmenuen her på siden. Nedenfor kan du se en lang række af de ektstra fodboldligaer, som kan live streames lovligt og gratis hos bookmakerne.

Carling Cup
Carling Cup er den “lille” pokalturnering i England, hvor alle de store hold er med. De forsvarende mestre er Michael Laudrups Swansea, men at turneringen også tages seriøst af de store hold, understreges af, at Liverpool, Aston Villa, Chelsea, Manchester United og Tottenham er de mest vindende klubber i Carling Cup-regi. Forvent masser af drama i knald-eller-fald-kampene med verdens bedste fodboldspillere.

Live stream Carling Cup gratis hos Unibet – klik her!

The Championship
The Championship er den næstbedste række i England, hvor holdene kæmper om oprykning til Premier League. Her kan du se mange tidligere Premier League-stjerner i aktion, ligesom morgendagens stjerner i engelsk fodbold udklækkes her. Det er også her, at traditionsklubber som Leeds, Blackburn, Bolton og Queens Park Rangers holder til. Forvent fodbold på et højt niveau med masser af kampe i løbet sæsonen, som løber fra august til og med maj.

Live stream The Championship gratis hos Unibet – klik her!

Coppa Italia
Coppa Italia er den italienske pokalturnering, som modsat mange andre pokalturneringer, tages 100 % seriøst af storhold som Roma, Juventus, Milan, Inter m.fl. Det ses også på de afgørende kampe, hvor det over en længere periode stort set har været lutter tophold, som har deltaget. Oplev det bedste fra italiensk fodbold og Serie A, når Balotelli og de andre stjerner slår sig løs i Coppa Italia.

Live stream Coppa Italia gratis hos Unibet – klik her!

Copa Libertadores
Copa Libertadores er den sydamerikanske udgave af Champions League. Her mødes de bedste klubhold, og det er ofte her, at stjernerne til de europæiske fodboldligaer findes. Turneringen domineres naturligt nok af legendariske hold som Boca Juniors, Corinthians, Estudiantes, Sao Paolo og Independiente, der alle har haft og har stor betydning i Sydamerika. Bemærk desuden, at kampene spilles om aftenen og natten på grund af tidsforskellen, så er du til “late night football”, er Copa Libertadores oplagt.

Live stream Copa Libertadores gratis hos Unibet – klik her!

Major League Soccer
Major League Soccer, også kaldet MLS, er blevet kendt for at tiltrække mange aldrende stjerner fra europæisk topfodbold. Det gør, at niveauet er steget betragteligt på kort tid, samtidig med, at du fortsat kan opleve disse spillere. Thierry Henry, Rafael Marquez, David Beckham, Robbie Keane og Landon Donovan er blot nogle af de mange stjerner, du kan opleve, når du live streamer MLS.

Live stream Major League Soccer gratis hos Unibet – klik her!

Liga Sagres
Portugals bedste fodboldrække er desværre overset af mange, for det er her, at Porto og Benfica udfordrer hinanden og knuser modstanderne, inden de leverer resultater i Champions League og Europa League. Ligaen holder et overraskende højt niveau, og specielt kampene med Porto og Benfica er værd at se, da der virkelig er gode fodboldspillere på disse hold.

Live stream Liga Sagres gratis hos Unibet – klik her!

Süper Lig
Den bedste række i Tyrkiet er steget markant i niveau de senere år, men de tre storklubber er stadig Galatasaray, Fenerbahce og Besiktas. Hvis du vil opleve fantastisk stemning på lægterne, temperament på banen og generelt fodbold, er den tyrkiske Süper Lig et rigtigt godt sted at starte. Også selvom den for mange er et ukendt område, så opholder stjerner som Drogba og Sneijder sig her.

Live stream Süper Lig gratis hos Unibet – klik her!

Scottish Premier League
Desværre er Glasgow Rangers ikke længere at finde i Scottish Premier League, men til gengæld kan du fortsat live streame Celtics kampe fra den bedste skotske række. Skotsk fodbold byder på hård fight og fantastisk stemning, og hvis du er til storsejre og mange mål, vil du ofte være godt underholdt ved at se Celtics kampe.

Live stream Premier League gratis hos Unibet – klik her!

Jupiler League
Belgiens bedste række er ved at udvikle sig til et “Mini-Holland”, når det kommer til antallet af spillere med dansk pas. Således kan du følge spillere som Mads Junker, Thomas Enevoldsen, Nicklas Pedersen og Brian Hamalainen, ligesom topholdet Anderlecht altid er værd at følge.

Live stream Jupiler League gratis hos Unibet – klik her!

Premier League
Der er ikke tale om den “ægte” Premier League, men derimod Ruslands bedste række. De nyrige russere har formået at trække spillere i absolut topklasse til landet, så selvom russisk fodbold kan lyde usexet, har klubber som Anzhi (med Samuel Eto’o), CSKA Moskva og Zenit bevist, at man spiller fodbold på et højt niveau og kan begå sig i Europa.

Live stream Premier League gratis hos Unibet – klik her!

Super League
Den schweiziske Super League har udklækket et hav af fodboldspillere til Bundesligaen, så hvis du kan lide FC Basel og samtidig gerne vil se, hvem der kan blive morgendagens stjerner i Bundesligaen, er den schweiziske Super League værd at streame live.

Live stream Super League gratis hos Unibet – klik her!

Ekstraklasa
Polsk fodbold er domineret af Lech Poznan og Legia Warszawa, og det er blandt andet her, at en fodboldspiller som Robert Lewandowski er blevet opdaget. Det lyder måske ikke sexet, når der siges polsk fodbold, men niveauet er glimrende, og det er bestemt ikke spild af tid at live streame Ekstraklasa.

Live stream Ekstraklasa gratis hos Unibet – klik her!

A-League
Australsk fodbold har i mange år været ukendt for mange i Europa, men australierne er begyndt at gøre som i MLS ved at hente aldrende stjerner ind til hæve niveauet. Live streamingen af A-League er perfekt for de morgenfriske, da tidsforskellen gør, at kampene typisk starter mellem klokken 08:00 og 12:00.

Live stream A-League gratis hos Unibet – klik her!

J-League
Den japanske J-League er lidt den samme historie om, at morgenfriske fodboldseere vil opleve masser af action her.

Live stream J-League gratis hos Unibet – klik her!