Copa Libertadores

Copa Libertadores er turneringen, hvor spirende sydamerikanske stjernefrø giver prøver på, hvad de er gjort er. Det er turneringen, hvor gamle koryfæer viser, at de stadig kan lave tunneller efter behag. Det hele kan ses med Copa Libertadores live stream. Det er turneringen, hvor Sydamerikas bedste klubhold findes. Som en pendant til Europas Champions League kæmper de bedste sydamerikanske klubber i Copa Libertadores over en periode på syv måneder om den ultimative hæder som kontinentets stærkeste mandskab. Om du har lyst til at følge hurtig fodbold på højeste niveau og er lidt af en natteravn, så er Copa Libertadores lige noget for dig. Unibet er bookmakeren, der giver dig en unik mulighed for at streame Copa Libertadores gratis og live.

Live stream Copa Libertadores gratis hos Unibet
Reklamelink

Live stream Copa Libertadores

Når Copa Libertadores igangsættes i januar måned, har du alle tiders mulighed for at kigge med hos Unibet. Bookmakeren har skaffet sig rettighederne til at vise udvalgte kampe fra den prestigefyldte sydamerikanske turnering, og du kan kvit og frit se med via live streamingen af Copa Libertadores. Rivaldo, Ronaldinho og Neymar er alle spillere, der har vist deres værd i Copa Libertadores, så har du lyst til at spotte fremtidens samba-magikere, bør du holde et vågent øje med turneringen. Bemærk i øvrigt, at kampene oftest vises med kampstart mellem klokken 21:00 og 03:00 dansk tid. Er du vågen om natten, streaming af Copa Libertadores altså perfekt.

Live stream et stort udvalg af kampe fra Copa Libertadores hos Unibet
Reklamelink

Sådan streamer du Copa Libertadores live

Kan du ikke finde Copa Libertadores på TV’et, skal du ikke blive frustreret. Unibet står nemlig klar med live streaming på udvalgte kampe, og hermed kan du altså få opfyldt din kvote af sydamerikansk sambafodbold. Alt du skal gøre er at oprette en bruger hos Unibet, indsætte penge og finde din kamp. Der er intet krav om, at du skal spille for dine indsatte penge – de er blot adgangsgivende for, at du kvit og frit kan live streame kampene på Unibet TV.

1. Gå til Unibet’s hjemmeside her!
Reklamelink

2. Opret din konto gratis.

3. Indsæt penge.

4. Du kan nu live streame Copa Libertadores helt gratis.

Godt at vide om Copa Libertadores og live streaming

Copa Libertadores er sydamerikanernes pendant til Champions League. I turneringen konkurrerer 38 hold over en 6-8 måneders periode fra januar mod hinanden om at vinde hæderen som Sydamerikas bedste. Copa Libertadores indeholder både en indledende fase, et gruppespil og en knockoutfase, så der er masser af fodbold til den entusiastiske tilhænger. Når turneringen ruller, er Unibet som sagt på plads med live streaming af udvalgte kampe, der fortrinsvis afvikles i midtugen. Bemærk i den forbindelse, at kampene, grundet den geografiske placering, spilles om natten dansk tid.

Gratis live streaming af Copa Libertadores hos Unibet
Reklamelink

Copa Libertadores i TV

Canal+ har tidligere dækket Copa Libertadores, men den sydamerikanske pendant til Champions League har ikke den store fanskare i Danmark, og derfor er det langtfra givet, at Canal+ igen vil transmittere turneringen. Til gengæld er Unibet på banen med live streaming af Copa Libertadores, så hold dig opdateret efter årsskiftet, når den prestigefyldte turnering igen ruller i det sydamerikanske.

Legendariske hold dominerer i Copa Libertadores

Den sydamerikanske Copa Libertadores har eksisteret siden 1960, og legendariske hold som Boca Juniors, Corinthians, Estudiantes, Sao Paolo og Independiente har traditionelt domineret turneringen. Ligesom der er stor prestige i den europæiske Champions League, er Copa Libertadores det allerstørste, spillerne kan opnå i Sydamerika. De seneste mange år har der været en tendens til, at aldrende sydamerikanske profiler, der har haft det meste af deres professionelle karriere i Europa, vender hjem til rødderne og konkurrerer i turneringen. God fornøjelse med at streame Copa Libertadores gratis hos Unibet.

Skrevet af