Eredivisie

Vil du se fremtidens europæiske topspillere eller en masse danskere i aktion, er den hollandske Eredivisie et godt sted at starte. Utallige stjerner har oplevet deres gennembrud i hollandsk fodbold, og spillere som Robin van Persie, Zlatan Ibrahimovic og Luis Suarez kunne ikke have drevet det så vidt uden deres hollandske fodboldopdragelse. Det er altså spillere som disse, du kan følge med Eredivisie live streaming. Holdene i Eredivisie er kæmpe talentfabrikker, og det ene stortalent efter det andet får lov at prøve sig af på et rigtig fornuftigt niveau – uge efter uge. Unibet vil ikke lade muligheden for at følge med i den spændende hollandske række gå dig forbi, og derfor tilbyder de live streaming på samtlige kampene i Eredivisie både lovligt og gratis.

Live stream Eredivise gratis hos Unibet
Reklamelink

Live stream Eredivisie

Unibet live streamer samtlige kampe fra den hollandske Eredivisie, så uanset hvor du befinder dig, har du mulighed for at logge ind og se med, når Ajax og PSV Eindhoven gør livet surt for de øvrige mandskaber i rækken. Den danske TV-dækning er nærmest ikke-eksisterende med hensyn til hollandsk fodbold, så derfor må mulighederne hos Unibet fremhæves som værende helt unikke på den front. Live streamingen fra Holland akkompagneres naturligvis af en live betting sektion, der tillader dig at spille på de begivenheder, du gratis og lovligt overværer på sidens live streaming.

Live stream et stort udvalg af kampe fra Eredivisie hos Unibet
Reklamelink

Sådan streamer du Eredivisie live

Det er ganske lige til at komme i gang med Eredivisie live streaming hos Unibet. Alt du behøver at gøre, er at oprette en gratis konto, indsætte lidt penge på denne og finde din ønskede kamp fra Eredivisie i menuen. Der eksisterer ikke noget krav om, at du skal spille for de indsatte penge, og servicen er således ganske gratis. Live streaming hos Unibet foregår naturligvis også helt lovligt, og der er garanti for, at billederne kommer til dig i fin kvalitet.

1. Opret en konto hos Unibet her!
Reklamelink
2. Indsæt penge.
3. Gå ind under “Live billeder” hos Unibet.
4. Klik dig ind på de kampe fra Eredivisie, du ønsker at følge på live stream.

Godt at vide om Eredivisie og live streaming

Der er ligaaktion at hente uge efter uge i den hollandske Eredivisie. 18 hold spiller i alt 34 ligakampe, inden en vinder kan udpeges. Strukturen er typisk sådan, at der vises en enkelt fredagskamp kl. 20:00, mens de resterende kampe så falder henholdsvis lørdag aften, gerne med kampstart 18:45, 19:45 og 20:45, og søndag formiddag, 12:30 og 14:30. Unibet tilbyder live streaming af samtlige kampe i Eredivisie, så du har altså alle tiders mulighed for at komme helt tæt på talenterne i hollandsk fodbold.

Se Eredivisie gratis og lovligt på nettet
Reklamelink

Eredivisie i TV

Canal8 Sport har sikret sig rettighederne til den hollandske Eredivisie, og det hænger formentlig sammen med, at der traditionelt har været rigtig mange danskere i ligaen. Flere danske landsholdsspillere har stadig deres dagligdag i Holland, og er du interesseret i at følge deres udvikling, kan du altså skrue ind på kanalen, der typisk viser en af rundens kampe i weekenden. Vil du sikre dig, at du får lige præcis din favoritkamp at se, kan du tune ind på Unibet, der streamer samtlige rundens kampe fra den hollandske Eredivisie.

Ajax og PSV på det meste

Hollandsk fodbold har været sat i system helt tilbage fra 1888, men det var først to år før indførslen af Eredivisie, i 1954, at fodbolden professionaliseredes. Siden dengang har der været intens konkurrence om det hollandske mesterskab, og særligt Ajax og PSV springer i øjnene som to mandskaber, der over tid har holdt et rigtig højt niveau. På Unibet via live streaming har du muligheden for at følge med i endnu et drama mellem de to traditionsrige hollandske klubber eller andre danske klubber. God fornøjelse med din adgang til live streaming af Æresdivisionen.

Skrevet af