Step 1: Åbn en gratis konto

Første skridt for at kunne live streame alle håndboldkampene gratis, er at oprette en konto hos Unibet. Det er fuldstændig gratis: Gå til Unibet.dk.
Reklamelink

Step 2: Indsæt penge

Når du har oprettet din konto, skal du indsætte minimum 100 kroner. Dem kan du oddse for. Så længe du har mindst én krone på din konto, kan du streame alle håndboldkampe gratis.

Så er du klar

Du kan nu gå ind under “Live billeder” i toppen og vælge “Håndbold”. Her får du den komplette liste med kampe lige nu og i de kommende dage, du har gratis live streaming-adgang til.

Håndbold live stream

Efter fodbold må håndbold betegnes som den mest populære sportsgren i Danmark. En hel del kampe fra herrernes og damernes hjemlige liga vises på TV, men hvad hvis du gerne vil se de største turneringer som eksempelvis Champions League? Så kan du få adgang til det med håndbold live stream hos Unibet. Hver uge viser Unibet nemlig kampe fra disse ligaer og turneringer, som regnes for at være blandt verdens og Europas bedste.

Masser live streaming af håndbold hver uge

Med gratis adgang til dette håndbold live stream hos Unibet kan du se kampe fra herrernes og kvindernes Champions League, den tyske Bundesliga med alle storholdene og de mange danskere samt den spanske liga ASOBAL. Alle fire turneringer holder et enormt højt niveau, og stemningen i Bundesligaen er naturligvis fantastisk. Unibet live streamer typisk kampe tirsdag og onsdag aften fra Tyskland og Spanien, mens weekenden står i Bundesligaen og Champions Leagues tegn. Specielt lørdag og søndag eftermiddag plejer der at være op til flere kampe.

Stream Champions League, Bundesligaen og Liga Asobal hos Unibet >>
Reklamelink

Sådan streamer du håndbold live

Det er bookmakeren Unibet, som tilbyder gratis live streaming af de fire turneringer. Du kan oprette en konto på bare to minutter, og når du har indsat penge (som du kan oddse for) har du adgang til alle håndboldkampe hos Unibet. Der er intet krav om, at du skal spille for din indbetaling, ligesom du kan indsætte det beløb, du selv ønsker. Du kan altså faktisk live streame håndboldkampene gratis.

1. Gå til Unibets hjemmeside her!

Reklamelink
2. Opret din konto gratis.
3. Indsæt penge. Du bestemmer selv hvor meget.
4. Gå til “Unibet TV”, hvor du nu kan live streame alt.

Godt at vide om håndbold og live streaming

Den helt store fordel ved live streaming af håndbold hos Unibet er, at du kan se kampe, der slet ikke kommer på TV. Ofte vil du opleve, at en kamp på TV også kan live streames hos Unibet, og lige så ofte vil du opleve kampe hos Unibet TV, som slet ikke kan ses på TV. Faktisk vises Liga Asobal slet ikke på dansk tv, mens du også finder kampe hos Unibet fra Bundesligaen og Champions League, som ikke kommer på dansk tv.

Se håndbold via gratis live streaming hos Unibet >>
Reklamelink

Håndbold i TV

De landsdækkende kanaler DR 1 og TV 2 viser begge håndbold med klart flest kampe på TV 2. Også TV 3 Sport viser både på deres 1′ og 2’er håndbold – primært fra Bundesligaen. Der er altså gode muligheder for at se håndbold i TV, men hvis du ikke kan få nok, eller bare hellere vil se det gratis på nettet, er Unibet altså et oplagt valg.

Håndbolden er populær i Danmark

Der er ingen tvivl om, at håndbold er voldsomt populært i Danmark. Både for udøvere, tilskuere i hallen og TV-seerne er det en fantastisk sport. Tilmed har vi her i Danmark stor tradition for at klare os godt til EM og VM, ligesom vi har produceret nogle af verdens bedste håndboldspillere gennem tiderne. Hvem husker ikke Anja Andersen og Mikkel Hansen? Derfor er det også fantastisk, at du gratis kan live streame håndbold hos Unibet fra de bedste klubturneringer i Europa.

Skrevet af