Ishockey

Er du også til hårde tacklinger, vanvittige redninger og hurtige slagskud? Så er ishockey lige dig. Sporten bliver mere og mere populær herhjemme, og hos LeoVegas kan du gratis live streame ishockey flere gange om ugen. LeoVegas viser kampe fra den russiske liga KHL, som rangerer som verdens næstbedste række – kun overgået af NHL. Så vil du se nogle af de største ishockeystjerner i aktion, kan du streame ishockey live og gratis nedenfor.

Live stream ishockey

LeoVegas viser kampe direkte fra KHL flere gange om ugen. Du vil typisk kunne se én kamp om dagen, mens der også er dage med to eller flere kampe. Oftest spilles der kampe om eftermiddagen – både i hverdagen og weekenden. Da Rusland er et utroligt stort land, varierer tiderne dog helt fra klokken 10 om formiddagen til 18 om aftenen på grund af tidsforskellene. Det skal dog ikke forhindre dig at streame ishockey live hos LeoVegas, som tilbyder det gratis. KHL er en stor liga, så der spilles intensivt fra september helt frem til maj, hvorfor du altså er sikret masser af live ishockey.

Sådan streamer du ishockey live

LeoVegas, som er en bookmaker med dansk licens, giver dig som skrevet adgang til gratis live streaming af ishockey. Du skal blot have en gratis konto hos LeoVegas, hvor du har penge stående. Beløbet bestemmer du selv, og der er intet krav om, at du bruger disse penge til noget. Altså er det helt gratis. Skulle du få lyst til at oddse, kan du naturligvis bruge pengene på det.

1. Opret en gratis konto hos LeoVegas!
Reklamelink | Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje StopSpillet.dk.
2. Indsæt penge. Du bestemmer selv hvor mange.
3. Gå til LeoVegas Streaming, når du er logget ind.
4. Du kan nu live streame ishockey gratis.

Godt at vide om ishockey og live streaming

Der vises utroligt ishockey i Danmark, når vi ser bort fra NHL-kampene på TV 3 Sport 1 og 2. Selv den danske liga dækkes ikke specielt godt, og det er ærgerligt med tanke på, at ishockey som tilskuersport er på niveau med håndbold. Derfor betyder det dog også bare endnu mere, at LeoVegas har rettighederne til at vise KHL, hvor store stjerner som Ilya Kovalchuk, Alexander Burmistrov og Alexander Radulov spiller. Med LeoVegas’ live streaming af ishockey kan du forbedre dine muligheder for at se denne vintersport.

Ishockey i TV

Som skrevet bliver der ikke vist meget ishockey i TV. TV 3 Sport viser i løbet af ugen nogle kampe fra NHL ud på natten, ligesom der i weekenderne engang i mellem kan blive vist en kamp lørdag eller søndag aften. Den bedste dansk ishockeyliga vises typisk med 7-8 kampe i grundspillet, mens slutspillet dækkes mere intensivt. Til gengæld vises der masser af kampe fra VM i ishockey. Vil du supplere dine ishockeykampe i TV, kan du altså med fordel kigge på LeoVegas’ streaming-tjeneste.

Hvorfor er ishockey populært?

Selvom det kan kræve lidt tilvænning at følge den lille puck på skærmen, bliver ishockey mere og mere populært. Hvad er egentlig forklaringen? Fysisk er ishockey langt mere intenst end håndbold og fodbold, men ikke på niveau med NFL. Omvendt er det tekniske langt vigtigere end i eksempelvis amerikansk fodbold. Vi ved bare, at du er sikret god underholdning med live streaming af ishockey hos LeoVegas.

Skrevet af