Live stream fredagens landskampe gratis

Reklame

Fredag aften er der dømt landskamp for alle pengene, når næstsidste spillerunde i VM-kvalifikationen løber af stablen. Danmark – Italien er naturligvis højdepunktet på TV 2, men hvis du vil se mange flere af de afgørende landskampe i løbet af fredagen – både live og gratis – kan du gøre det hos Bet365. Det kræver blot en konto hos bookmakeren, hvor du har indsat penge. Der er intet krav om at spille for pengene.

Live stream landskampene fredag aften gratis hos Bet365 >>

Hvilke landskampe kan jeg se?

Nedenfor har vi listet de bedste kampe, du kan se gratis hos Bet365 fredag aften, men de viser også mange flere end disse. Vi har blot valgt at fokusere dem, som er mest spændende.

Kroatien – Belgien (Klokken 18:00)
Topopgør i Gruppe A, hvor Kroatien SKAL vinde for at holde liv i muligheden for at overtage førstepladsen fra netop Belgien, som har været suveræne i VM-kvalifikationen indtil videre. Der venter en uhyre spændende – og formentlig underholdende – kamp med stjerner som Vermaelen, Hazard, Fellaini, Benteke og Mandzukic.

Holland – Ungarn (Klokken 20:30)
Også i Gruppe D er der topbrag, hvor Holland på førstepladsen får besøg af Ungarn på andenpladsen. De hollandske stjerner som som Robben, van Persie og så videre er allerede kvalificeret, men Ungarn har brug for alle de point, de kan skrabe sammen, for at holde fast i andenpladsen inden sidste spillerunde.

Slovenien – Norge (Klokken 20:45)
Måske ikke den mest sexede kamp på papiret, men resultatet i Slovenien – Norge har kæmpe betydning for Danmarks VM-chancer. Det kan altså være en rigtig god idé at følge med i denne kamp, mens Italien – Danmark kører på TV’et. Vores norske naboer kan i hvert fald risikere at ødelægge det hele for os.

Portugal – Israel (Klokken 21:45)
Kun en sejr  tæller for Israel, hvis de vil bevare chancen for at tage andenpladsen i gruppe F. Netop Portugal har pt. den andenplads, men de er kun ét point efter Rusland på førstepladsen, som giver en direkte billet til VM. Der er altså utroligt meget på spil for både Ronaldo & co. samt de israelske gæster. Forvent flot teknisk fodbold.

Se landskampene gratis hos Bet365 >>

Alle landskampe med live stream hos Bet365

Litauen – Letland
Kroatien – Belgien
Færøerne – Kasakhstan
Ukraine – Polen
Luxembourg – Rusland
Holland – Ungarn
Albanien – Schweiz
Slovenien – Norge
Grækenland – Slovakiet
Wales – Makedonien
Sverige – Østrig
Portugal – Israel
Colombia – Chile
Ecuador – Uruguay
Venezuela – Paraguay
USA – Jamaica

Live stream landskampene