Major League Soccer

Major League Soccer er en ret ung amerikansk fodboldrække, og niveauet bliver bedre og bedre år for år. I MLS har man et ønske om at promovere sporten i USA, og europæiske topspillere som Thierry Henry, David Beckham og Rafael Marquez har alle lagt vejen forbi den bedste amerikanske række i bestræbelserne herpå. Du kan live streame MLS hos Unibet gratis flere gange om ugen, hvor udvalget af kampe er stort. Har du lyst til at følge med i MLS, kan du hos Unibet live streame udvalgte MLS-kampe hver eneste runde.

Live stream MLS gratis og direkte hos Unibet >>
Reklamelink

Live stream MLS

Har du lige tanket endnu en kop kaffe? Kniber det med at falde i søvn? Og er du frisk på lidt fodboldkiggeri ud på de sene nattetimer? Så er Major League Soccer helt sikkert noget for dig. Den bedste amerikanske fodboldrække afvikles altid ud på nattetimerne (dansk tid), og med live streaming mulighederne hos Unibet, kan du derfor få forlænget din dag, så den går langt ind i den næste. Hver eneste runde er Unibet på banen med natlig live streaming fra MLS, så du altid kan få stillet din fodboldhunger.

Live stream et stort udvalg af kampe fra MLS hos Unibet >>
Reklamelink

Sådan streamer du MLS live

Har du lyst til at følge en liga i udvikling, hvor aldrende europæiske stjerner bliver ved med at imponere med deres tekniske kunnen, er Major League Soccer vejen at gå. Unibet har købt rettighederne til udvalgte kampe fra den bedste amerikanske fodboldrække, og det betyder, at du kan se i MLS via live streaming hver uge. For at få adgang til kampene, skal du blot oprette en bruger hos Unibet og indsætte penge på kontoen. Du behøver ikke at spille for pengene, og proceduren er både let og lovlig.

1. Opret en konto hos Unibet her!
Reklamelink
2. Indsæt penge.
3. Gå ind under “Live billeder” hos Unibet.
4. Klik dig ind på de kampe fra MLS, du ønsker at følge på live stream.

Godt at vide om MLS og live streaming

Major League Soccer er navnet på den bedste amerikanske fodboldrække, og heri kæmper i alt 19 hold om at hænge et sæt guldmedaljer om halsen. Ligaen er traditionelt rigtig tæt og med mange jævnbyrdige kampe, så der er masser af spænding at hente, hvis du kan holde dig vågen til de sene nattetimer. Eftersom MLS foregår i USA, er kamptidspunkterne ofte usædvanlige i forhold til vanlig dansk sendetid. Kampene afvikles typisk i nattetimerne fredag-mandag (midtugekampe kan også forekomme), og tidspunkterne varierer meget, men er fortrinsvis efter kl. 01:00. Hver runde blænder Unibet op for udvalgte kampe fra Major League Soccer.

Se MLS gratis og lovligt på nettet >>
Reklamelink

MLS i TV

Major League Soccer har en meget kort historie i den danske mediedækning, men Canal8 Sport holder i øjeblikket fanen højt og sender ugentligt udvalgte kampe fra rækken. Kampene afvikles på den anden side af midnat dansk tid, så dækningen af MLS er et tilbud til natteravnen, der bare ikke kan få nok fodbold. Foruden Canal8 Sport giver bookmakeren Unibet dig muligheden for at se med via live streaming. Unibet har sikret sig rettighederne til udvalgte kampe fra Major League Soccer, så hold dig opdateret i kalenderen, og fang din kamp.

MLS med fremtiden foran sig

Som det formentlig står de fleste sportsinteresserede klart, har den amerikanske sportsscene traditionelt været domineret af NFL og NBA, og derfor har fodbolden sjældent fået en videre stor mediedækning. Major League Soccer indførtes først i 1993, så selve fænomenet er forholdsvis nyt i amerikanernes bevidsthed. De senere år har der været en tendens til, at aldrende stjerner fra europæisk topfodbold har taget turen til MLS for at promovere sporten, og ligaen bliver, som følge heraf, stadigt mere og mere seværdig.

Skrevet af