Step 1: Opret konto

Første skridt for at se NBA ubegrænset hos Nordicbet er, at du opretter en konto hos dem. Det gør du ved at besøge deres hjemmeside:
Gå til Nordicbet.dk.
Reklamelink

Step 2: Indsæt penge

Når du har oprettet din konto hos Nordicbet, skal du indsætte penge. Med disse penge kan du oddse, men du er ikke forpligtet til at bruge dem. Du kan have så lidt som én krone stående.

Step 3: Du er nu klar

Når du har indsat penge, kan du nu live streame alle kampe fra NBA. Du går bare til “Live billeder”, når du er logget ind. Herfra kan du vælge de kampe, du vil se. God fornøjelse!

NBA live stream

NBA er navnet på verdens stærkeste basketliga. Det er her, de helt store spillere som LeBron James, Kobe Bryant og Dwayne Wade tørner ud, og det er her, du kan sidde helt ind til buzzerbeatet og bide negle over uhyre tætte og intense kampe. Er du til slam dunks og monster blocks, så er du havnet det rigtige sted! Du kan nemlig få gratis adgang til NBA live stream via vores hjemmeside. NBA indledes i oktober, og der er underholdning uge efter uge helt ind til slutningen af juni det følgende år. Få fat i noget energidrik, så du er frisk til at fange kampene, der som oftest afvikles i de danske nattetimer.

Se NBA direkte og gratis hos Nordicbet ☚

Reklamelink

Streaming af NBA er lovligt og LIVE

Nordicbet har valgt at gå all-in på live streamingen af NBA: De viser et kæmpe udvalg af kampe live fra verdens stærkeste basketliga. Om du er til Miami Heat, Los Angeles Lakers eller et af de mange andre hold i det amerikanske basketsystem, så har du mulighed for at se dine yndlingsspillere i aktion. Som en konsekvens af NBAs stigende popularitet i Danmark, har Nordicbet valgt at give deres kunder muligheden for at komme helt tæt på med gratis live streaming. Hertil har bookmakeren udvidet spiludbuddet på kampene, så du kan få ekstra spænding, når du sidder og ser med på Nordicbet live streaming. Streamingen af NBA er gratis, lige meget hvor mange kampe du ser.

☛ Se NBA direkte og gratis hos Nordicbet ☚

Reklamelink

Sådan streamer du NBA LIVE

Det er ganske let at få adgang til NBA live streamingen hos Nordicbet. Først skal du oprette en bruger, hernæst skal du indsætte penge på din konto, og så skal du finde kampen, du ønsker at se. Med penge på kontoen er du berettiget til at vælge imellem samtlige rundens NBA-kampe, og du kan således få lige præcis den underholdning, du ønsker. Nordicbet har betalt for rettighederne til kampene, så alt foregår helt legalt og i strålende kvalitet på Nordicbet. Det er intet krav om, at du skal spille for pengene hos Nordicbet, så du får altså gratis live streaming, så længe du har pengene stående på kontoen.

1. Gå til Nordicbet.dk – klik her!
Reklamelink

2. Opret din konto gratis.

3. Indsæt penge.

4. Du kan nu live streame NBA helt gratis.

Basketball for fans og natteravne

NBA er verdens stærkeste basketliga, og den finder sted i USA. Fra oktober til juni er der sport på allerhøjeste niveau, når de ekstremt dedikerede spillere tørner ud for deres respektive klubber i jagten på sejr. I alt 1.230 opgør bliver afviklet undervejs, og der er således et ocean af kampe at vælge imellem. Nordicbet live streamer næsten hele baduljen, så det er bare om at få kigget programmet igennem efter interessante match ups. Samtlige kampe falder stort set på den sene side af midnat, så den entusiastiske NBA-seer skal væbne sig med tålmodighed og koffein! I weekenderne er der dog også kampe, som spilles mellem klokken 19:00 og 23:00 dansk tid.

☛ Se NBA direkte og gratis hos Nordicbet ☚

Reklamelink

Nogle kampe vises også på dansk TV

I Danmark har TV 2s søsterkanaler tradition for at sende udvalgte kampe fra NBA, ligesom de også transmitterer nogle af kampene fra den bedste danske række. Mulighederne er dog langt bedre hos Nordicbet, hvor du helt selv kan plukke din yndlingskamp, og bookmakerens live streaming er således klart at anbefale, når der er NBA på programmet.

☛ Se NBA direkte og gratis hos Nordicbet ☚

Reklamelink

Sportsgrenen vokser i Danmark

Lige siden 1946 har der været topbasket at finde i USA. Basketball er en af de allermest populære sportsgrene i USA, og det har som konsekvens at både fanskare og mediedækning er enorm. I Danmark er der ikke samme store opbakning, og derfor halter vi langt efter på niveau. Til gengæld har den danske NBA-fanskare været stødt stigende de seneste år, og stadigt flere og flere holder sig nu vågne til langt ud på natten for at følge de atletiske spillere i aktion.

Skrevet af Opdateret 4. december 2014