Se Real Madrid – Atletico Madrid i weekenden

Reklame

Millwall – Leeds: Lørdag klokken 16:00 hos Unibet
Det er muligt, at spillet på banen ikke er helt fantastisk, men til gengæld er stemningen og hele atmosfæren omkring kampen fantastisk. De to holds fans hader hinanden indædt, og hvis du har set filmen ”Hooligans”, så ved du, hvad vi taler om. Tilsæt så fantastisk fight på grønsværen blandt de 22 spillere, så har du et rigtigt brag lørdag eftermiddag fra The Championship.

Paris SG – Toulouse: Lørdag klokken 17:00 hos Unibet
Oplev Zlatan Ibrahimovic, Edison Cavani og danske Martin Braithwaite lørdag eftermiddag, når mægtige Paris SG tørner sammen med Toulouse. Braithwaite er allerede topscorer i Toulouse med tre mål, mens du jo formentlig allerede kender Paris’ dyre stjerner. Så fodbold på allerhøjeste niveau med dansk islæt kan du se gratis sent lørdag eftermiddag.

Real Madrid – Atletico Madrid: Lørdag klokken 22:00 hos Unibet
Det er næsten unødvendigt at skrive om denne kamp. Unibet live streamer Real Madrid – Atletico Madrid gratis fra klokken 22:00 lørdag aften, og her venter nogle af verdens allerbedste fodboldspillere samt to klubber, der ikke kan udstå hinanden. Du kan forvente tryllerier fra Bale og Ronaldo, masser af hårde tacklinger og formentlig en masse mål i Madrid-derbyet.

Torino – Juventus: Søndag klokken 12:30 hos Bet365
Stort derby i Torino omkring middagstid søndag, hvor storklubben Juventus ”besøger” Torino i selvsamme by. Juventus er kommet godt fra land og naturligvis med i Serie A-toppen, mens Torino har hægtet sig fast lige under de bedste. Med en sejr kan Torino dog avancere gevaldigt. Italienske stjerner og lokalderby tegner lovende tidligt på søndagen hos Bet365.

Real Betis – Villarreal: Søndag klokken 19:00 hos Bet365
Villarreal har bidt sig fast i toppen af La Liga og er ubesejret efter seks kampe. Specielt offensiven ser giftig ud med Uche, Perbet og dos Santos i front. Alle har været flyvende fra sæsonens start. Det bliver dog ingen nem opgave mod Real Betis, der altid er stærke hjemme. Hvis du skal se fodbold søndag aften, er den spanske kamp altså et godt bud hos Bet365.

Reims – AS Monaco: Søndag klokken 21:00 hos Bet365
Mads Albæk har hurtigt tilspillet sig en rolle som profil hos Reims, hvor han nu er fast mand på midtbanen og tilmed har scoret. Reims har tilmed ikke tabt de sidste seks kampe og er stærke hjemme. Nu kommer storsatsende AS Monaco på besøg, og det bliver med alle de store stjerner. Kampen kan streames gratis hos Bet365.