Serie A

Mange klubber går seriøst efter guldet i Serie A, og det bidrager til en stor konkurrencementalitet og seværdige fodboldkampe. Anført af fantastiske Mario Balotelli hos AC Milan, går Serie A forrest med kontroversielle fodboldpersonligheder og storhold som Juventus, Inter, Roma og AC Milan. Se med, når flere tusinde fans samles til derbyerne i Milano og Rom. Fodboldkampene fra den bedste italienske række kan ses gratis hos Unibet, som tilbyder Serie A live streaming.

Live stream Serie A gratis og lovligt hos Unibet >>
Reklamelink

Live stream Serie A

Fra starten af 2013 nåede Unibet den erkendelse, at de største italienske fodboldklubber havde en stor fanbase i Danmark, og derfor valgte bookmakeren at engagere sig i live streaming af kampene fra Serie A. Derfor: Er du fascineret af den italienske række, der tæller en række iltre og karismatiske personligheder, log da ind på Unibet og se med. I forbindelse med integreringen af live streaming på Serie A har Unibet også valgt at udvide deres spiludbud på rækken. Så er der serveret til de italienske fodboldentusiaster, og det hele er gratis og lovligt. Unibet streamer kampe fra Serie A både lørdag, søndag og mandag.

Vil du live streame Serie A gratis? Klik her!
Reklamelink

Sådan streamer du Serie A live

Det går hurtigt, hvis du ønsker at følge kampene i Serie A via live streaming hos Unibet. Alt du skal gøre er at oprette en konto, indsætte penge på kontoen og klikke dig ind på kampen, du ønsker at live streame. Der er live streaming muligheder til alle brugere, der har minimum én krone på kontoen eller har spillet inden for de sidste 24 timer. Benyt eventuelt vores bonusaftale, så du får ekstra penge at oddse for, og så er du godt i gang hos Unibet.

1. Opret en konto hos Unibet her!
Reklamelink
2. Indsæt penge.
3. Gå til Unibet TV.
4. Vælg den Serie A-kamp, du gerne vil streame. 

Godt at vide om Serie A og live streaming

Serie A regnes for en af de stærkeste ligaer i Europa, og hver eneste uge krydser de 20 deltagende mandskaber klinger med hinanden. Efter 38 spillerunder står ét hold tilbage med Scudettoen, og der er kommet flere om buddet de seneste år. Napoli er ved at komme tilbage til fordoms storhed, og klubber som Juventus og AC Milan skal til at kigge sig over skulderen. Størstedelen af kampene i Serie A afvikles på lørdage og søndage, fortrinsvis kl. 15:00 og kl. 20:45. Ofte sendes også en enkelt lørdagskamp kl. 18:00. Tilmed er enkelte mandagskampe også begyndt at komme på programmet.

Se masser af kampe fra Serie A gratis hos Unibet >>
Reklamelink

Serie A i TV

Canal8 Sport har sikret sig de eksklusive rettigheder til visning af kampene fra Serie A, og TV-kanalen lover, at de viser minimum to kampe fra den bedste italienske række hver uge. Er du fan af Milan, Juventus, Roma, Inter eller Lazio, kan Canal8 Sport være et fint sted at starte. Dog viser Unibet TV meget mere end to kampe, faktisk tæt på alle, så er du en ægte Serie A-fan, bør du nok se det hos Unibet.

Serie A med spillestilsændring

Den traditionsrige italienske fodboldrække har sin oprindelse tilbage i 1898. De italienske klubber har altid haft et ry for at spille konservativ og med stort defensivt fokus, men de seneste år har der været en tendens til, at klubberne praktiserer mere målsøgende og underholdende fodbold. Nu kan man i Serie A sagtens opleve tornadofodbold med kampe, der bølger frem og tilbage, og det tekniske niveau er også kendt for at være meget højt.

Skrevet af