VM-kvalifikationen: Stream syv kampe fredag

Reklame

VM-kvalifikationen går ind i sin afgørende fase i kampen om billetterne til VM 2014 i Brasilien. Fredag aften kan du fra klokken 17:00 og frem live streame VM-kvalifikationen med hele seks kampe direkte – heriblandt Irland – Sverige. Vi giver dig her overblikket over fredag aftens bedste landskampe via gratis live streaming hos Bet365 og Unibet.

Live stream VM-kvalifikationen hos Unibet

17:00 Kasakhstan – Færøerne
Unibet starter blødt ud med at live streame denne kamp mellem de to suverænt dårligste hold i VM-kvalifikationens gruppe C. Her kommer æren og kampen om at undgå at blive absolut prügelknabe til at betyde alt.

19:00 Norge – Cypern
Der er noget mere kød på, når Norge og Cypern mødes klokken 19:00. Norge ligger 4’er i en utrolig tæt gruppe E, hvor Island og Albanien ikke må slippe væk. Samtidig er det Cyperns sidste chance, hvis de vil bare VM-drømmen.

20:00 Ukraine – San Marino
Hvis du gerne vil se mange mål og spil til et mål, skal du streame Ukraine – San Marino fra VM-kvalifikationen. Ukraine vinder naturligvis mod San Marino, der har en målscore på 0-29 efter seks kampe, men bliver det 6-0, 7-0, 8-0 eller 9-0?

20:45 Irland – Sverige
Aftenens bedste kamp er gemt til sidst hos Unibet. Irland og Sverige med Zlatan Ibrahimovic mødes i en kamp, som ingen vil tabe. Begge hold ligger a point med Østrig på 2. pladsen, så forvent masser af fight og god fodbold i denne kamp.

Bet365 har også live streaming af VM-kval’en 

17:00 Rusland – Luxembourg
Luxembourg har overraskende nok kun tabt tre af seks kampe i VM-kvalifikationen, men har de en chance mod Rusland, som SKAL vinde? Du kan live streame fra klokken 17:00 hos Bet365 og finde ud af det.

20:45 Liechtenstein – Grækenland
Grækenland kæmper en hård kamp med Bosnien om 1. pladsen i gruppe G, og skal de holde sig inde i den kamp, kræver det tre point mod Liechtenstein. Miniputterne er dog ikke altid lige nemme at bide skeer med på eget græs.

21:00 Skotland – Belgien
Belgien er virkelig en fodboldnation i fremdrift. Flere og flere store stjerner skyder frem på holdet, der også fører gruppe A i VM-kvalifikationen med tre point ned til Kroatien. Løbet er derimod kørt for Skotland, men hjemme i højlandet kæmpes der altid i 90 minutter. Spændende kamp i vente!