Tennis

Er du fortryllet, når Roger Federer hiver kattepoten op og placerer bolden ekstremt underskruet helt ude på kridtlinjen? Lader du dig rive med, når Serena Williams hamrer bolden af sted med mere end 200 km/t? Kigger du spændt med, når Caroline Wozniacki forsøger at generobre sin position på verdensranglisten? Så er tennis fra ATP- og WTA-touren og gratis tennis live streaming det helt rigtige for dig. LeoVegas bringer en stor dækning af alle turneringer, og du kan se med kvit og frit via bookmakerens strålende live streaming.

Live stream tennis gratis hos LeoVegas fra ATP- og WTA-touren
Reklamelink | Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje StopSpillet.dk.

Live stream tennis

LeoVegas satser hårdt på tennisfronten, hvor særligt deres live betting afdeling giver dig et hav af spilmuligheder på kampene, mens du ser med på live stream. Bookmakerens udvalg på tenniskampene er bredt, så du altid kan finde en kamp i menuen, der er interessant for dig. Både ATP, WTA og Challenger er i porteføljen, og det betyder, at du er sikret underholdning, uanset om du er til herre- eller dametennis. Samtidig har LeoVegas løbende udvidet udbuddet af tennis live streams, så du nu også kan se alle kampe fra de fire Grand Slams: Australian Open, French Open, Wimbledon og US Open.

Stream US Open, Wimbledon og meget mere gratis hos LeoVegas
Reklamelink | Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje StopSpillet.dk.

Sådan streamer du tennis live

Live streamingen af LeoVegas’ tennisbegivenheder foregår ganske smertefrit. For at få adgang til de mange streaming muligheder, skal du blot oprette en konto, hvorpå du indsætter penge. Pengene er adgangsgivende for, at du kan se med, men der eksisterer ikke noget krav om, at du spiller på kampene. Med kontoen oprettet og indsatsen foretaget, skal du blot klikke dig ind under ”Live billeder” og finde de kampe, du ønsker at følge.

1. Opret en gratis konto hos LeoVegas her!
Reklamelink | Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje StopSpillet.dk.2. Indsæt penge.
3. Gå ind under “Live billeder” hos LeoVegas.
4. Klik dig ind på de kampe fra ATP, WTA eller Challenger, du ønsker at følge på live stream.

Godt at vide om tennis og live streaming

De to store tennistours er omfattende og favner rigtig mange tennisspillere, der kæmper om turneringshæder, præmiepenge og avancement på verdensranglisterne. Der afvikles turneringer meget ofte, både indendørs, udendørs og på flere forskellige underlag, så der er hele tiden action til den tennisinteresserede. Kamptidspunkterne kan variere meget alt efter geografisk placering, så hold dig opdateret på programmet, når endnu en stor turnering står foran sin afvikling. LeoVegas sikrer dig de gode billeder via live streaming, ligesom de også giver dig mulighed for at spille på kampene, du følger.

Se tennis både gratis og lovligt på nettet >>
Reklamelink | Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje StopSpillet.dk.

Tennis i TV

CMore Tennis har sat sig på mange af ATP-turneringerne, men nogle kampe vises endvidere på Canal8 Sport. Viasat har købt rettighederne til vise tenniskampe fra de 22 WTA Premier turneringer på TV3 Sport 2 frem til 2006. Når det drejer sig om de tre Grand Slam turneringer Australian Open, French Open og US Open er det Eurosport 1 og 2, der står med rettighederne, og når der er Wimbledon på programmet, står TV3 Sport 1 og 2 for underholdningen. Et helt gratis alternativ er LeoVegas, der har sikret sig rettigheder til at live streame de fleste tenniskampe online. Fordelen her er desuden, at du helt selv kan vælge lige præcis den kamp, du har lyst til følge.

Tennissporten med rig historie

Med afsæt i 1860’ernes indledende tennisspil, har sporten vokset sig større og større for i dag at være fuldt etableret på den internationale sportsscene. ATP, WTA og Challenger foregår i tours, der kommer forbi en masse forskellige turneringer. Fordi systemet er sådan, møder de dygtige tennisspillere hinanden ofte, og derved er topunderholdningen sikret til en stærk dansk fanskare.

Skrevet af