The Championship

Du kan se med, når holdene i The Championship kæmper en indædt kamp om at blive en del af det fine selskab i en af verdens mest profilerede ligaer, Premier League. Den næstbedste engelske række er kendetegnet ved stærke fysiske præstationer, og det er ofte nogle rigtige mandfolk, der er i startopstillingen i Englands næstbedste række. Hos LeoVegas kan du kigge med om lørdagen, og få en indsigt i en liga, der faktisk afvikles på et rigtig højt niveau. Via The Championship live streaming har du muligheden for at spotte de kommende Premier League klubber i aktion.

Live stream The Championship gratis hos LeoVegas
Reklamelink | Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje StopSpillet.dk.

Live stream The Championship

The Championship er en liga, der har rigtig stor mediebevågenhed i England, men som slet ikke transmitteres på dansk TV længere. Via live streaming på LeoVegas får du en særlig mulighed for at følge med hos englænderne, når de krydser klinger i jagten på oprykning. Har du lyst til at vinde indsigt i en af de mest fysisk stærke rækker i verden, er live streaming af The Championship måske noget for dig. LeoVegas streamer to lørdagskampe hver uge henholdsvis klokken 13:15 og 16:00. Du kan altså kombinere det med Tipslørdag.

Få adgang til gratis live streaming af The Championship
Reklamelink | Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje StopSpillet.dk.

Sådan streamer du The Championship live

Du har ikke langt igen, hvis du er interesseret i at se med, når de engelske klubber fra den næstbedste række tørner sammen i nogle hæsblæsende kampe. Følger du tre simple skridt, er du hurtigt klar til at udnytte live streaming mulighederne hos LeoVegas. Opret en konto hos LeoVegas, indsæt penge, og find frem til kampen fra The Championship, du ønsker at følge. Der er intet krav om, at du spiller for de indsatte penge.

1. Opret en konto hos LeoVegas her!
Reklamelink | Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje StopSpillet.dk.2. Indsæt penge.
3. Gå ind under “Live billeder” hos LeoVegas.
4. Klik dig ind på de kampe fra The Championship, du ønsker at følge på live stream.

Godt at vide om The Championship og live streaming

Der er hele 24 hold i den næstbedste engelske række, og det betyder, at der skal spilles ikke færre end 46 kampe i sæsonen. Frekvensen af spillerunder er derfor hyppig, og der er masser af fodbold at forholde sig til. LeoVegas har et hav af spilmuligheder til samtlige rundernes 12 kampe, og de er ligeledes klar med live streamingen på udvalgte lørdagskampe. Kampene afvikles mestendels lørdag og tirsdag, kl. 16:00 eller kl. 20:45. Enkelte kampe spilles også om søndagen, typisk kl. 16:00.

The Championship i TV

Man har tidligere kunnet følge et par af fodboldkampene fra den næstbedste engelske række på Canal9, men grundet for lavt seertal har kanalen valgt ikke at forlænge aftalen. Derfor repræsenterer live streaming på LeoVegas en helt enestående mulighed for folk bosat i Danmark.

De næstbedste fra England

Det tunge engelske ligasystem har eksisteret i mere end et århundrede, men formatet har været ændret undervejs. Siden 1892 har systemet gennemgået to større omvæltninger, hvoraf vi kender det seneste som The Championship fra 2004 og frem. Fysisk stærke mandskaber skal præstere en uopslidelighed over hele 46 kampe, hvis de ønsker at være en del af det allerfineste engelske selskab. The Championship er rækken for de næstbedste i England. God fornøjelse med gratis The Championship live stream.

Skrevet af