Unibet TV

Unibet er en af de mest anerkendte bookmakere i Danmark, og det er der flere grunde til. En af grundene er Unibet TV, der giver Unibet-kunderne gratis adgang til live streaming af sport. Hos Unibet er kampprogrammet altid fyldt op, og du finder således flere forskellige sportsgrene, der alle vises live. Således er både fodbold, tennis, basketball, ishockey og meget mere dækket. Hvordan kommer du i gang med live streaming hos Unibet TV? Det viser vi her.


Reklamelink

Kom godt i gang med Unibet TV
Det er utroligt let at få adgang til Unibet TV, og det er ikke noget, der tager mere end et par minutter.

1) Gå til Unibet.dk – klik her!
Reklamelink

2) Opret en konto og indsæt penge. Der er intet krav om minimumsbeløb.

3) Er du i samme omgang interesseret i penge at oddse for, kan du ved oprettelsen af din konto tilkendegive, at du ønsker en bonus. Dette tilbud giver dig en 100 % bonus op til 1.000 kroner. Minimum indbetaling er 40 kr., og derudover skal bonussen omsættes 8 gange til odds 1.40 eller højere indenfor 60 dage før den kan udbetales.

4) Ved at klikke på ”Live betting” i venstre hjørne, har du nu adgang til Unibet TV.

5) Du kan nu shuffle rundt blandt alle de kampe, Unibet TV viser.

>>> Er du klar? Få adgang til Unibet TV <<<

Reklamelink

Det kan du se hos Unibet TV

Unibet TV gider dig oceaner af muligheder til at streame live sport, og du er derfor dækket mere end godt ind. Stort set alle sportsgrene er dækket, og det siger derfor sig selv, at du næppe misser ret mange kampe med Unibet TV ved hånden. Et bud på de mest populære ligaer, der vises hos Unibet TV, kunne være følgende.

La Liga – vil du se Messi, Ronaldo og Neymar? Så viser Unibet TV alle kampe fra Primera Division hver uge. Verdens bedste fodboldspillere via gratis live streaming bliver ikke meget bedre.

Æresdivisionen – alle kampe fra den bedste liga i Holland vises direkte hos Unibet TV, og da TV-dækningen af Æresdivisionen i forvejen ikke er den bedste her i Danmark, er Unibet TV en gylden mulighed for at følge de mange danskere i Æresdivisionen.

NFL – interessen for NFL er større end nogensinde, og det kan udnyttes hos Unibet TV. Således finder du hver uge flere NFL-kampe hos Unibet TV.

Håndbold – hvis du er til håndbold, viser Unibet TV det bedste af det bedste. Således har du adgang til blandt andet Champions League og Bundesligaen, der regnes for verdens bedste liga.

>>> Se fodbold, NFL og håndbold hos Unibet <<<

Reklamelink

Hvordan fungerer live streaming hos Unibet TV?

Regelsættet for Unibet TV er ganske enkelt og lige til at gå til. Det eneste Unibet kræver, er, at du har en Unibet-konto med penge stående, eller du har sat et væddemål inden for de sidste 24 timer. Opfylder du et af de to krav, har du fuld adgang til Unibet TV.

Besøger du Unibet TV fra din computer, har du mulighed for at få et større billede, der fylder omkring halvdelen af din skærm. Der er derfor også gode muligheder for at live oddse på den kamp, du beskæftiger dig med. Kvaliteten på Unibet TV er helt i top, og det kan der derfor ikke sættes en finger på.

Besøger du Unibet TV fra din mobil eller tablet, har du mulighed for at live streame i fuld skærm. Kvaliteten er fortsat helt i top.

>>> Opret en konto hos Unibet TV og få gratis live streaming <<<

Reklamelink

Generelt om Unibet

Unibet har kunder i hele verdenen, og det er et godt eksempel på, hvor attraktive Unibet er som bookmaker. Unibet kan nemlig byde på hele pakken, og du får derfor også svært ved at finde en mere komplet bookmaker end Unibet. Spiludvalget er altid stort hos Unibet, og du har derfor altid noget at spille på. Det gælder både for kampe, der endnu ikke er startet, og kampe der allerede er i gang. Oddsene hos Unibet ligger ligeledes i den høje ende, og det er blot få af de ting, der gør Unibet til en attraktiv bookmaker. Live streaming hos Unibet er ligeledes helt i top, og det placerer Unibet blandt toppen af bookmakerlisten.

>>> Få adgang til Unibet TV i dag <<<

Reklamelink

Unibet TV gør live betting endnu bedre

Kan du lide at spille på den sportsgren, du ser, er Unibet et glimrende valg. Med den bonus, du modtager ved oprettelsen på Unibet, kan du nemlig slå to fluer med et smæk. Du modtager nemlig en bonus på 100% helt op til 1000 kroner. Med andre ord har du altså 2000 kroner at oddse for, hvis du foretager en indbetaling på 1000 kroner. Ved selve oprettelsen af din konto kan du vælge, om du vil modtage din bonus, og her er det altså bare at sætte hak i feltet. Med bonussen i hånden er det bare med at komme i gang med Unibets store udvalg af live streaming og live betting. Du styrer helt selv, om du vil nøjes med kun at gøre brug af live streaming, eller om du samtidig vil tilføje kampen lidt ekstra nerve ved at spille på kampen, mens den spilles.