US Open: Stream hele turneringen hos Unibet

Reklame

Vi gør os normalt kun i fodbold her på Livestreamfootball.dk, men med årets sidste Grand Slam i gang med Caroline Wozniacki på banen, kan vi ikke lade være med at slå et slag for tennis-turneringen US Open. Unibet live streamer nemlig hundredvis af kampe fra turneringen, der afvikles fra 26. august og to uger frem.

Live stream US Open hos Unibet fra 26. august

Tennis-året 2013 går så småt på hæld med årets sidste Grand Slam i form af US Open, hvor alle de store stjerner stiller til start. Du kan opleve Roger Federer, Andy Murray og alle de andre stjerner samt selvfølgelig danske Caroline Wozniacki og Frederik Løchte Nielsen. Unibet har valgt at livestreame hele turneringen fra start til slut, så du i to uger kan se gratis tennis i verdensklasse. I de første runder viser Unibet helt op til 30 kampe direkte hver dag, mens der naturligvis bliver færre kampe på vej frem mod finalen. Unibet streamer dog hele turneringen, så du kommer altså ikke til at gå glip af noget.

Hvornår på dagen kan jeg streame US Open?

Eftersom, at US Open spilles i USA, er tidsforskellen i forhold til Danmark naturligvis markant. Det betyder, at kampene starter hver dag klokken 17:00 dansk tid. Her kommer de første spillere i aktion, og så fortsætter de ellers med kampstarter helt frem til klokken 01:00. Der spilles altså tennis i cirka 10 timer, når spillerne først er gået i gang.

Kan jeg streame US Open andre steder?

Både Unibet og Bet365 giver gratis adgang til live streaming af US Open 2013, men hvis du vil se det i TV eller streame det andetsteds, er det kun Eurosport, som viser turneringen. Eurosport tager 59 kroner pr. måned, mens Eurosport kun findes i YouSees fuldpakke.

Live stream US Open 2013 hos Unibet

Et lille udsnit af de kampe, du kan live streame fra US Open 2013 hos Unibet.