VM 2014Live streaming af VM 2014

Som en helt ny ting tilbyder Unibet under sommerens fodbold VM 2014 gratis live streaming til alle. Det betyder altså, at du som kunde hos Unibet er sikker på ikke at misse en af VM-slutrundens i alt 64 kampe. Samtidig er det muligt at live streame fra både computer, mobil og tablet. Du kan derfor følge VM, uanset hvor du befinder dig. Med dette tilbud kan du live streame 33 kampe fra VM i fodbold – blandt andet finalen og åbningskampen. Alle 64 kampe kan du desuden også streame on demand. Du skal blot følge instruktionerne nedenfor, så er du på vej til gratis live streaming af VM 2014.

Live stream VM 2014 i fodboldReklamelink

Live stream VM 2014

1) Gå til kampagnen hos Unibet – klik her!
Reklamelink

2) Vælg ”Jeg har ikke en Unibet-konto!”

3) Opret en konto og indsæt minimum 80 kroner.

4) I løbet af 15 minutter får du en kode til TV2 Play via SMS og e-mail.

5) Følg instruktionerne i e-mailen/SMS’en.

6) Du er nu klar til at live streame VM-slutrunden på mobil, tablet og computer.

Hvis du vil oddse på VM i fodbold hos Unibet, får du naturligvis også en 100 % velkomstbonus op til 1.000 kroner.

Gratis live streaming af VM 2014 hos Unibet og TV2 Play – klik her!

Reklamelink

Gratis live streaming af fodbold VM

Tilbuddet gælder som sagt både for nuværende og nye kunder hos Unibet. Selve oprettelsen til TV2 PLAY er derfor forskellig alt efter, om du allerede er kunde hos Unibet eller ej. Selve oprettelsen er dog ganske nem og tager ikke meget mere end et par minutter. Når du har klikket dig ind på kampagnen hos Unibet, dukker der to muligheder op. Er du endnu ikke oprettet som kunde hos Unibet, klikker du på ”Jeg har ikke en Unibet-konto!”. Er du derimod oprettet som kunde hos Unibet allerede, klikker du på ”Jeg har en Unibet-konto!”. Når du har klikket det rigtige sted, bliver du ført videre, og herfra er det ganske enkelt bare at følge instrukserne. Når dette er gjort, er det bare at gratis live streaming i høj kvalitet fra fodbold VM.

Gratis live streaming af VM 2014 hos Unibet og TV2 Play – klik her!

Reklamelink

Om Unibets live streaming af VM i fodbold

Tilbuddet om gratis live streaming fra VM 2014 er et nytænkende koncept, der forhåbentlig vil forbedre dine muligheder for at se de kampe, du spiller på. I hvert fald er dette tilbud unikt, da ikke andre bookmakere har et lignende tilbud til slutrunden. Du kan live streame fra 12. juni, når der fløjtes op i åbningskampen mellem Brasilien og Kroatien, og det kører så til og med VM-finalen, der spilles d. 13. juli. I alt har du muligheden for at livestreame 33 af de 64 VM-kampe, der skal spilles. Resten af kampene, og selvfølgelig også de kampe, der vises live, kan ses on demand, lige når det passer dig. Med TV2 Play har du altså muligheden for at gense samtlige kampe under VM-slutrunden. Det er selvfølgelig en oplagt mulighed at benytte sig af, da det ikke er utænkeligt, der skulle kommer noget i vejen under en af de 64 kampe til VM. Ligeledes vil det være en gylden mulighed at benytte sig, hvis du er usikker på, hvordan et givet land har spillet, når vi når længere ind i turneringen, og tingene for alvor begynder at spidse til. Her kan et tilbageblik give den sidste klarhed, og samtidig hjælpe dig enormt, når de afgørende spil skal sættes. Til sidst er det også en klar fordel, at du kan live streame VM-kampene, uanset hvor du befinder dig. Med andre ord behøver du ikke sidde klisteret til skærmen hele sommeren, men kan i stedet benytte dig ikke at være totalt fastlåst til stuen. Ligeledes er det også muligt at se VM under sommerferien, og det er blot endnu en af mange fordele med dette tilbud.

Live stream VM i fodbold hos Unibet – klik her!

Reklamelink

Et udvalg af VM-streaming

Den første kamp på programmet med live streaming er selvfølgelig åbningskampen mellem Brasilien og Kroatien. I gruppespillet tørner flere af de helt store fodboldnationer sammen, og her kan kampene mellem Spanien og Holland samt England og Italien bl.a. streames direkte. Allerede i kvartfinalen risikerer storhold som Brasilien, Spanien, Holland, Argentina, Frankrig, Tyskland, Portugal og Belgien at støde ind i hinanden, og de kampe vil selvfølgelig også kunne streames live. Som VM 2014 skrider frem vil kun de bedste hold være tilbage, og der er derfor garanti for fodbold i verdensklasse, hvis du vælger at live streame. Sidste kamp på programmet er VM-finalen, og den vises selvfølgelig også på din mobil, tablet eller computer.

Live stream VM i fodbold hos Unibet – klik her!

Reklamelink

VM 2014 med de allerstørste

VM 2014 skydes i gang med åbningskampen mellem Brasilien og Kroatien torsdag d. 12. juni. Dette VM bliver den 20. udgave af en VM-slutrunde, og det er anden gang, at Brasilien er værtsland. Forud for VM er Brasilien udråbt til de helt store favoritter, mens Argentina, Tyskland og Spanien er de nærmeste forfølgere. På hjemmebane, og med en vis Neymar til at vise vejen, er det dog også berettiget, at Brasilien er gjort til favoritter. Alligevel skal man ikke afskrive de andre tre store favoritter, mens lande som Belgien, Italien, Uruguay, Frankrig og Portugal også har det, der skal til for at vinde VM. Med andre ord venter der os altså et tæt VM, hvor du kan glæde dig over at se en masse fodboldkampe via streaming og on demand.

Gratis live streaming af VM 2014 hos Unibet og TV2 Play – klik her!

Reklamelink

Unibet er i front med live streaming

Unibet er en bookmaker, der specielt henvender sig til sine nordiske kunder. Det kan ses på spiludvalget, som typisk er størst på kampe med nordiske hold involveret. Som nordisk kunde vil du også opleve flere kampagner og tilbud, og det er derfor heller ikke uden grund, at Unibet er en af de mest populære bookmakere her i Danmark. Samtidig er Unibet en bookmaker, der er konkurrencedygtig på flere punkter. Således kan Unibet tilbyde både høje odds, stort spiludvalg og god og hurtig kundeservice. Unibet er med andre ord en bookmaker, der varmt kan anbefales. Til dagligt har de også gratis live streaming fra La Liga, Ligue 1, Serie A og NBA, og til VM-slutrunden tager de altså skridtet ekstra med streaming.

Live stream VM 2014 i fodboldReklamelink