Weekendens bedste kampe med live stream: 21.-22. september

Reklame

Dinamo Moskva – Lokomotiv Moskva (Lørdag klokken 11:30 hos Bet365)
Tidligt lokalbrag i den russiske Premier League lørdag klokken 11:30, hvor Moskva-klubberne Dinamo og Lokomotiv mødes. Begge hold er med i den bedste del af tabellen og har brug for tre point. Oplev blandt andet Dame N’Doye og Roman Pavlyuchenko.

Se kampen gratis hos Bet365 >>

Derby – Reading (Lørdag klokken 16:00 hos Unibet)
Kan du ikke følge Tipslørdag i TV, kan du gratis se Derby – Reading hos Unibet. Begge hold kæmper for at holde fast i toppen i The Championship, og med Derby som rækkens mest scorende hold, bliver det næppe kedeligt. Kampen er desuden på Tips 13-kuponen.

Se kampe gratis hos Unibet >>

Rayo Vallecano – FC Barcelona (Lørdag klokken 20:00 hos Unibet)
FC Barcelona har startet sæsonen fantastisk i La Liga, ligesom Ajax blev banket med 4-0 i Champions League i midtugen. Oplev alle Barcas stjerner i kampen mod Rayo Vallecano, som ligger i den tunge ende tabellen, og som formentlig skal undgå at blive kanonføde.

Se kampen gratis hos Unibet >>

Roma – Lazio (Søndag klokken 15:00 hos Bet365)
Kæmpe derby i Rom, hvor Serie A’s nummer 1, AS Roma, tager mod Miroslav Klose og resten af Lazio-spillerne søndag eftermiddag. Forvent en fantastisk stemning, flot fodbold og ikke mindst store stjerner som Totti, Klose og de Rossi.

Se kampen gratis hos Bet365 >>

Juventus – Hellas Verona (Søndag klokken 15:00 hos Bet365)
Carlos Tevez og de andre Juventus-stjerner skuffede med 1-1 mod FCK i Parken, og det skal revancheres i Serie A. Det bliver dog ikke nemt mod Hellas Verona, der allerede har slået AC Milan med 2-0 i denne sæson. Tilmed har de brandvarme Luca Toni i angrebet.

Se kampen gratis hos Bet365 >>

PSV Eindhoven – Ajax (Søndag klokken 16:30 hos Unibet)
Klassisk kamp om mesterskabet i Holland mellem PSV og Ajax. Begge hold ligger allerede med i toppen af Æresdivisionen, og selvom Ajax har solgt Christian Eriksen, kan du stadig opleve danske Nicolai Boilesen, Christian Poulsen og Viktor Fischer. Forvent flot og teknisk fodbold.

Se kampen gratis hos Unibet >>

Real Madrid – Getafe (Søndag klokken 19:00 hos Unibet)
Real Madrid bankede Galatasaray med 6-1 i Champions League, og nu kan du se Ronaldo, Bale og de andre megastjerner udfolde sig igen søndag aften. Getafe plejer at få ørerne i maskinen på Bernabeu, så mon ikke, der er lagt op til en underholdende kamp med masser af mål.

Se kampen gratis hos Unibet >>

AC Milan – Napoli (Søndag klokken 20:45 hos Bet365)

Efter en slingrende start er AC Milan tilbage på sporet to sejre i Champions League og fire point i to Serie A-kampe. De får besøg af Napoli, som indtager en delt 1. plads i Serie A. Tager Balotelli og Robinho sejren, eller fortsætter Higuain og Callejón med at bombe løs for Napoli?

Se kampen gratis hos Bet365 >>