World Cup

Er du i tvivl om, hvor du skal se sommerens World Cup kampe? Så er det ikke nødvendigt at lede længere. Du kan nemlig live streame 33 kampe direkte og gratis fra World Cup 2014 – og se de andre efter slutfløjtet. Det kan du hos Unibet, der åbner op for World Cup live streaming via knappen lige nedenfor. God fornøjelse!

Live stream World Cup 2014 i DanmarkReklamelink

Live stream World Cup 2014

1) Gå til Unibet.dk – klik her!
Reklamelink

2) Følg instruktionerne fra Unibet

3) Du kan nu live streame World Cup gratis, hvis du har fulgt instruktionerne.

33 kampe kan live streames direkte på tablet, mobil og computer, mens alle 64 kampe kan ses on demand.

Live stream World Cup 2014 fra 12. juni – klik her!

Reklamelink

Gratis streaming ved World Cup

Unibet giver dig mulighed for at streame flere af World Cup-kampene helt gratis og LIVE. Det eneste det kræver, er en Unibet-konto med minimum 80 kroner indsat. Tilbuddet gælder for både nuværende Unibet-kunder og ligeledes, hvis du først skal til at oprette dig hos Unibet. Med Unibet ved hånden er du garanteret World Cup-underholdning, og samtidig er du sikker på ikke at misse én af de i alt 64 kampe fra World Cup 2014 i Brasilien.

Live stream World Cup 2014 fra 12. juni – klik her!

Reklamelink

De bedste fodboldkampe ved WC 2014

På førstedagen kommer åbningskampen mellem Brasilien og Kroatien selvfølgelig til at trække den helt store opmærksomhed. Dagen efter vil kampen mellem Spanien og Holland gøre det samme, mens også opgøret mellem England og Italien d. 14 juni ser appetitlig ud. Tyskland og Portugal mødes d. 16. juni, mens de efterfølgende dage byder på Belgien og Algeriet, Spanien og Chile samt Uruguay og England. Længere henne i gruppespillet krydser både Schweiz og Frankrig, Holland og Chile samt Italien og Uruguay klinger, og der venter derfor mange topkampe allerede i gruppespillet. Herefter venter så de fantastiske knald eller fald-kampe helt frem til finalen, som du kan se gratis via live streaming.

Gratis live streaming af World Cup – klik her!

Reklamelink

Fem favoritter til World Cup fra 12. juni – 13. juli

Det er ikke uden grund, at Brasilien er gjort til favoritter til at vinde World Cup 2014. På hjemmebane vil man have massiv opbakning fra lægterne, og selvom det automatisk medfører et enormt pres, bør de brasilianske spillere være i stand til at vende det til noget positivt. Målsætningen om at vinde World Cup på hjemmebane, er allerede meldt ud fra den brasilianske landsholdslejr, og alt andet end den samlede sejr, vil være en skuffelse for Brasilien.

Et andet hold, der kan nyde godt af, at Brasilien er værtsland, er Argentina. De argentinske spillere vil ligeledes få stor opbakning, og kan ligeledes drage fordel af klimaet. Med blandt andet Lionel Messi og Sergio Agüero på holdkortet, giver det helt sig selv, at Argentina også kan nå langt ved denne World Cup.

Belgien er en nation i fremgang, og selvom den belgiske landsholdstrup kun tæller en enkelt spiller over 30 år, er Belgien et rigtig godt bud på en outsider. Det belgiske landshold indeholder nemlig enormt talent, hvor spillere som Eden Hazard og Romelu Lukaku er store fremtidsstjerner. Den manglende rutine kan måske blive et problem, men Belgien bliver bestemt spændende at følge.

Uruguay med Luis Suarez og Edison Cavani i front bliver et underholdende hold at følge. Den store styrke ligger i offensiven, mens defensiven ved flere lejligheder har set sårbar ud. Det er derfor også op til de to skarprettere i front at score rigeligt med mål. Sker det, går Uruguay en god World Cup i møde.

Italien er ikke regnet de store chancer ved denne World Cup, men det ændrer ikke på, at det italienske landshold besidder stor klasse. Specielt defensiven står stærkt, og den bliver svær at nedbryde. Flere af de italienske spillere har prøvet det før, og erfaringen er derfor med Italien, der sagtens kan overraske.

Det er derfor også en god idé at holde øje med nogle af disse hold, når du vil live streame gratis fra World Cup. Det er formentlig her, du får mest underholdning og de største stjerner på skærmen.

Gratis live streaming af World Cup – klik her!

Reklamelink

Hvornår spilles kampene?

For os danskere, vil World Cup-kampene blive spillet om aftenen og enkelte om natten. Kampene vil typisk blive sendt med tre timers mellemrum, men enkelte dage er der hele fire timer mellem kampene. Alle dage starter første kamp klokken 18. Afhængig af, hvor mange andre kampe, der skal spilles samme dag, vil næste kamp blive sendt enten klokken 21 eller 22. Sendes der kampe klokken 21, bliver det fulgt op af kampene klokken 24, og enkelte dage vil der også blive sendt kampe klokken 03.

Gratis live streaming af World Cup – klik her!

Reklamelink

Worldc Cup i TV foruden live streaming

DR1 og TV2 vil stå for størstedelen af kampene, da det er de eneste to kanaler, der har fået rettighederne til at vise World Cup-kampene. Enkelte kampe vil dog blive vist på TV2 Zulu. Ellers vil alle andre kampe blive vist på enten DR1 eller TV2, som begge endda også viser finalen d. 13. juli. Har du Unibet ved hånden, er det dog muligt at se alle kampe med din mobil eller tablet, og det betyder altså, at du ikke er fastlåst til hjemmet. Med Unibet kan du altså se World Cup, uanset hvor du befinder.

Live stream World Cup 2014 i DanmarkReklamelink